Разное

Огляд криптобіржі Poloniex 2022

Poloniex об’єднує величезну кількість криптовалют із одними з найнижчих торгових комісій серед усіх бірж. Вона також пропонує торгівлю криптовалютами для тих, хто хоче хеджувати чи додати кредитне плече до своїх інвестицій. На жаль, громадяни та жителі США не можуть користуватися цією біржею, але для громадян інших країн це цілком прийнятний варіант. Прочитайте огляд Poloniex https://wellcrypto.io/ru/broker/poloniex/ щоб дізнатися більше.

Повний огляд Poloniex

Ця криптовалютна біржа підходить для: міжнародних користувачів, які хочуть заощадити на комісії під час торгівлі криптовалютами.

Плюси

  • Великий вибір криптовалют
  • Низькі торгові збори
  • Мобільний додаток з високим рейтингом
  • Винагорода за ставки
  • Криптовалютні ф’ючерси

Мінуси

  • Комісія за купівлю та продаж
  • Недоступна у Сполучених Штатах

Найкращі переваги

Огляд криптобіржі Poloniex 2022

Великий вибір криптовалют

Poloniex має більше 200 доступних криптовалют і один з найглибших списків серед основних бірж. На цій біржі ви зможете знайти практично всі види криптовалют, від лідерів ринку, таких як Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH), до дрібніших альткоїнів, які ще не стали настільки популярними. Щодо обміну криптовалюти, обов’язково ознайомтесь з цим порталом https://wellcrypto.io/ru/exchangers/1exchanger/ щоб бути в курсі актуальних курсів та обмінників.

Низькі торгові збори

Торгові комісії на Poloniex є одними з найкращих у бізнесі, що є важливим фактором при інвестуванні в криптовалюти. Найвища сума, яку ви сплатите за ордер, становить 0,1550%.

Ви можете отримати 30% знижку на торгові збори, якщо сплатите їх у TRON (TRX), оскільки команда, яка створює цю криптовалюту, співпрацює з Poloniex. Також можна отримати нижчу торгову комісію, якщо на вашому рахунку є TRON на суму не менше ніж $49 або обсяг торгів за 30-денний період становить понад $50 000.

Мобільний додаток з високим рейтингом

Програми криптовалютних бірж можуть бути як вдалими, так і невдалими. Poloniex має якісний мобільний додаток з високим рейтингом в App Store і Google Play. Програма має більшість тих же функцій, що і веб-платформа, і є зручним способом доступу до криптовалюти на телефоні або планшеті.

Заробляйте винагороди за ставки

Poloniex пропонує ставку на криптовалюту – спосіб використовувати свої кошти в роботі та отримувати за них винагороду. Ви можете зробити ставку на кілька різних криптовалют, і при цьому не потрібно ніякого періоду блокування. Ви можете вносити та виводити свої криптовалюти у будь-який час.

Ринок NFT

Для тих, хто цікавиться токеном NFT, Poloniex співпрацює з торговим майданчиком APENFT. Користувачі Poloniex можуть отримати доступ до APENFT безпосередньо з біржі. Вони також можуть отримати додаткові переваги на Poloniex, якщо володіють NFT з APENFT.

Цей ринок є високо спекулятивним, тому при купівлі та продажу NFT рекомендується бути обережними. Важко передбачити, чи будуть NFT життєздатними як довгострокові інвестиції. Але якщо ви хочете перевірити цифрові колекційні предмети, мистецтва або подивитися, які ще види NFT існують, Poloniex надає вам зручний спосіб зробити це. Також зверніть увагу на https://wellcrypto.io/ru/exchangers/1obmen/ якщо ви цікавитеся обміном криптовалюти в Україні.

Добавить комментарий