Разное

Як заробляти на криптовалюті?

Чи часто ви запитуєте себе про те, як заробляти на криптовалюті і що для цього необхідно? Так чи інакше, читайте далі, щоб дізнатися популярні стратегії та методи заробітку за допомогою криптовалюти.

Шляхи вдосконалення вашої торгової стратегії

Існують різні способи мінімізувати ризики, пов’язані з торгівлею криптовалютою. Ось деякі з найкращих способів вдосконалити свою торгову стратегію.

  • Диверсифікуйте свою торгівлю — Поєднання різних валют допоможе мінімізувати щоденний ризик, пов’язаний з конкретною монетою.
  • Мінімізуйте торгові витрати — Виберіть надійну біржу, яка має низькі комісії, щоб зменшити витрати на торгівлю.
  • Слідкуйте за часом торгівлі — Плануйте час торгівлі, який відповідає вашому графіку.
  • Слідкуйте за новинами криптовалют — Будьте в курсі криптовалютних новин та історій, щоб бути попереду ринку.
  • Використовуйте технічний аналіз — Практикуйте технічні індикатори. Це допоможе вам обґрунтувати кожну вашу угоду.
  • Використовуйте стоп-лосс — Встановлюйте стоп-лосс ордери на кожну угоду. Почніть зі співвідношення прибутку до збитків 2:1.

Стейкінг

Оскільки енергія, необхідна для роботи блокчейну PoW, надзвичайно висока, деякі блокчейни розробили, здавалося б, кращий алгоритм перевірки, який називається Proof of Stake (PoS). Замість того, щоб використовувати енергію і обладнання для виконання складних криптографічних головоломок, алгоритм PoS змушує користувачів складати (стейкувати) свої токени для перевірки криптовалюти.

Стейкінг — це дія з блокування цифрових активів, які виступають в якості валідатора в децентралізованій криптографічній мережі для забезпечення цілісності, безпеки та безперервності мережі. Стейкхолдери забезпечують безпеку своїх активів для виконання функцій вузлів і блоків-валідаторів. Зацікавлені сторони отримують винагороду у новоствореній криптовалюті як стимул для забезпечення безпеки мережі.

Дивіденди

Ще один спосіб отримати гроші за допомогою своїх криптоактивів — заробляти дивіденди. Якщо ви знайомі з інвестуванням в акції або облігації, ви, ймовірно, принаймні знаєте, що таке дивіденди. Якщо говорити простою мовою, то дивіденди — це невеликі грошові виплати, які здійснюються акціонерам. Якщо компанія отримує прибуток за квартал (або рік, що залежить від форми власності), вона розділяє цей прибуток і повертає його у власність компанії акціонерів.

Хоча ви можете не побачити приливної хвилі дивідендів на вашому криптовалютному рахунку без великого балансу, це може бути способом заробити гроші за допомогою криптовалюти, якою ви вже володієте. Однак вам потрібно провести деякі дослідження, щоб дізнатися, які криптовалюти виплачують дивіденди і чи варті вони того.

Добавить комментарий