Разное

Вища освіта в Німеччині для українців

Вища освіта в Німеччині – хороший варіант для українців, які хочуть навчатися та працювати за кордоном. Це одна з найкращих країн Європи, коли йдеться про освіту та соціальну мобільність.

Вища освіта в Німеччині пропонує українським студентам багато можливостей не лише для навчання, а й для майбутньої кар’єри. По всій країні є багато університетів, програм міжнародного обміну та мовних шкіл, таких як Німеччина бізнес школи, які пропонують великий потенціал для українських студентів, які хочуть навчатися або іммігрувати до Німеччини.

Переваги освіти в Німеччині

Освіта в Німеччині є висококонкурентною системою, у якій навчається понад 2,6 мільйона студентів по всій країні. Незважаючи на конкурентний характер освіти в Німеччині, вона була визнана однією з найкращих програм у світі для іноземців.

Є багато переваг отримання ступеня чи академічної довідки від закладу в Німеччині для українців, які бажають продовжити Навчання в Німеччині після перебування за кордоном. Переважно ці сертифікати можуть бути застосовані до інших країн і країн ЄС. Виграш від отримання освіти в Німеччині є значним завдяки покращенню перспектив роботи та якості життя, які пропонує німецьке суспільство.

Вища освіта в Німеччині для українців

Найпопулярнішими університетами в Європі є:

  • Університет Франкфурта-на-Майні;
  • Університет Людвіга-Максиміліана;
  • Університет Мюнхена.

Вони відомі своїм відмінним рейтингом серед світових університетів, а також високими стандартами вступу завдяки своїм відомим викладачам та якісній освіті.

Вступ до німецького ВНЗ

Вступити до німецького університету для іноземців не так складно, як можна подумати, за винятком іноземних студентів.

Хороша сторона прийому іноземних студентів до німецького університету полягає в тому, що ви знайдете багато можливостей для стажування, навчання за кордоном у Німеччині та знайомства з людьми з усього світу.

Система вступу іноземців до університетів Німеччини є досить складною, якщо мова йде про іноземних студентів. Міжнародні ступені не вважаються еквівалентними, а це означає, що вам потрібна академічна кваліфікація та певний бал за Міжнародною системою тестування з англійської мови (IELTS) або іспиту на знання німецької мови як іноземної (DaF), перш ніж бути прийнятим. Якщо ви вже маєте диплом у своїй країні, ви можете подати заявку безпосередньо без будь-яких додаткових вимог. Також ви можете звернутися до спеціальних організацій, щоб вступ до німецького внз став для вас більш легким та приємним.

Добавить комментарий