Разное

Пружинні ортопедичні матраци

Пружинні ортопедичні матраци часто називають застарілими й малоефективними. І це не дивно, адже з моменту їх створення пройшло вже понад 200 років. Проте ці моделі мають суттєві переваги, про які ми розкажемо докладніше. 

Стійкість до навантажень

Пружинні матраци витримують до 150–200 кг на одне спальне місце залежно від особливостей конструкції. Вони довше зберігають свою форму й висоту, а тому мають більший термін служби. Існує міф, що всі пружини з часом починають скрипіти. Однак сучасні технології дають можливість уникнути такої проблеми — вам не доведеться переживати за якість сну. 

Відмінна вентиляція

Матраци ТМ «КІМА» виготовляються з матеріалів, що «дихають» і вільно пропускають повітря. Завдяки цьому всередині не застоюється волога. У результаті зменшується ймовірність пошкодження внутрішніх деталей і появи неприємних сторонніх запахів. Однак варто зазначити, що безпружинні матраци також не створюють середовища для розмноження бактерій і грибків. Тому обидва варіанти будуть безпечними для вашого здоров’я. 

Широкий асортимент

Оскільки матраци ортопедичні на основі пружин існують на ринку довше, виробники створили багато технічних рішень для їх виготовлення. У продукції торговельної марки КІМА використовується оптимальна конструкція під назвою «Боннель». Об’єднані в блоки пружини мають такі плюси:

  • рівномірне розподілення навантажень;
  • більша стійкість до різких ударів;
  • доступна ціна. 

Ви можете підбирати пружинні матраци відповідно до своїх потреб, орієнтуючись на їхні розміри, ступінь жорсткості й висоту. Вам доступні сучасні технології та відбірні матеріали, безпечні для здоров’я. 

Вигідні ціни

Якщо порівнювати пружинний і безпружинний матрац, які мають однакові характеристики, перший буде вигіднішим придбанням. Це знову ж таки пов’язано з перевіреною часом конструкцією. Тому, якщо ви підбираєте бюджетний варіант, радимо звернути увагу саме на класику. 

Багатошарова конструкція

Хоча така особливість може зустрічатися в обох видах матраців, їй варто приділити більше уваги. Існує думка, що виробники можуть додавати шари з різних матеріалів тільки в безпружинні моделі. Однак і під пружинами часто розміщуються підкладки з латексу, силікону, кокосової койри й бамбукового волокна. Вони поліпшують ортопедичний ефект, підвищують рівень комфорту й посилюють захист від шкідливих мікроорганізмів. 

Добавить комментарий