Разное

iPhone 14 Plus: актуальний огляд 2022

Отже, компанія Apple нарешті представила нову модель айфон 14 плюс (раніше передбачалося, що вона буде називатися iPhone 14 Max), щоб заповнити місце, залишене тепер уже відставленим в сторону iPhone mini. По суті, це старший брат базового iPhone 14, оскільки він досить схожий на нього в багатьох аспектах, крім розміру екрану.

Якщо ви хочете дізнатися, про що йдеться в iPhone 14 Plus — ви потрапили в потрібне місце!

Дизайн

На відміну від більш дорогих iPhone 14 Pro та Pro Max, iPhone 14 Plus залишився зі знайомим нам вирізом.

В основному ми маємо тут в цілому дизайн останнього покоління, практично ідентичний iPhone 13 Pro Max 2021 року візуально, за винятком того, що новий Plus має подвійну камеру на задній панелі, на відміну від трьох камер.

iPhone 14 Plus має одну головну, визначальну особливість у порівнянні з базовим iPhone 14, і це його більший розмір. Незважаючи на те, що iPhone 14 Plus коштує дешевше, ніж моделі Pro, він все ще має преміальну передню панель Ceramic Shield, скляну задню панель, алюмінієві боковини, плоскі краї та невеликий виріз для камери на задній панелі. Внизу мається порт Lightning для зарядки і передачі даних.

Дисплей

Отже, iPhone 14 Plus по суті такий же, як 14 Pro Max і 13 Pro Max з точки зору розміру, тільки його внутрішні компоненти доопрацьовані, щоб відповідати його нижчій ціні. Ми отримуємо 6,7-дюймовий OLED-дисплей з традиційною частотою оновлення 60 Гц. Це дисплей Super Retina XDR з роздільною здатністю 2778 на 1284 пікселів і 458 PPI (пікселів на дюйм).

Він все ще великий і красивий, з насиченими темними і яскравими кольорами, як і можна було очікувати від технології OLED-екранів.

Камера

iPhone 14 Plus поставляється з подвійним масивом камер на задній панелі, який, як і більшість інших речей, точно такий же, як і на базовому iPhone 14. У нас є 12-мегапіксельна основна камера з OIS (оптичною стабілізацією зображення), і 12-мегапіксельна надширококутна (кут огляду 120°).

iPhone 14 Plus має 2-кратний оптичний зум і до 5-кратного цифрового зуму, тому, хоча він не може бути чемпіоном зі збільшення, як деякі з його конкурентів, він також не сильно відстає в цьому плані.

Камера здатна записувати відео з роздільною здатністю до 60 кадрів в секунду, 4K і навіть підтримує кінематографічний режим з роздільною здатністю до 4K HDR зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Тож, хоча він не такий «Pro», як iPhone 14 Pro та Pro Max, iPhone 14 Plus, безсумнівно, є справжнім звіром для фотографування та відеозйомки, якщо порівнювати його з більшістю інших телефонів на ринку.

Продуктивність та бенчмарки

На відміну від своїх більш дорогих братів, iPhone 14 Plus поставляється зі старим процесором Apple A15 Bionic, який, чесно кажучи, все ще є дуже потужним. Ми також отримуємо 6 ГБ оперативної пам’яті на борту.

Хоча iPhone 14 Plus очікувано має менші технічні характеристики на папері, ніж Pro і Pro Max, це буде непомітно в реальному використанні.

Добавить комментарий