Разное

Жіночі боді та грації для повних

Грація білизна для повних настільки універсальна, що повинна бути присутньою в гардеробі кожної дами. Боді являє собою власне купальник, що застібається внизу на кнопках або гачечках. Верх боді може виглядати як майка або виражений бюстгальтер. Стягуюча грація для повних має більш високий ступінь утяжки і може вважатися різновидністю корсету із застібкою на крючках замість шнурівки.

Як купити купити грацію утяжку для повних і не помилитися з вибором?

По перше, слід визначитися зі ступенем утяжки – жіноче боді буде мати більш легку, чим білизна грація. Легка утяжка понадобиться для того, щоб легко вирівняти фігуру, зробити її лінії плавніше і жіночіше. Сильна утяжка допоможе позбутися пари зайвих сантиметрів в об’ємах. Зверніть увагу – певні види боді та грації спрямовані на корекцію конкретного зони тіла або ж фігури в цілому. І звичайно, тип тканини грації, що коригують великих розмірів для повних – жіночі боді з натуральних тканин є в представленні багатьох жінок більш дихаючими, але варто відзначити, що сучасні тканини синтетичного походження вже давно випередили натуральні не тільки за показником циркуляції повітря, але і за знотостійкістю та гіпоалергенністю.

Чому визахочете купити боді або жіночу грацію ТМ Anita?

Якість виробів Anita підтверджена багаторічними тестуваннями та визнанням багатьох жінок у всьому світі. Ось лише деякі з переваг таких моделей від бренду Anita, як боді нижня білизна та грація: брендова система кругового утягуючого ефекту Anita 360° BodyControl (фігура стає непласкою, округлості підкреслені), плоскі шви, лаконічність вбрання (непомітність під будь-яким одягом), комфорт і жіночність. Грація білизна для повних офіційний сайт пропонує широкий вибір варіантів.

Білизна грація для повних – переваги

Багато наших клієнток цього сезону віддали перевагу комфорту і жіночності. Досить популярна модель боді мереживна на ліфі. Можливий вибір кольору – класичний чорний або білий боді. Визнанням користуються також грації серії Josephine, оскільки одночасно допомагають приховати животик, підняти груди, скоригувати сідниці.

Об’єктивна вартість продукції Anita обумовлена високою якістю матеріалів, пошиття та фурнітури кожної моделі. Німецький підхід у проектуванні та виробництві, безумовно, позначається на ціні. Ми забезпечуємо для вас прямі поставки з Німеччини та надаємо можливість кожній жінці України придбати білизну класу люкс за оптимальною ціною.

З чим і як носять боді спідню білизну?

Чорний або білий боді може виконувати функцію нижньої білизни, а також бути самостійною частиною гардеробу, яку можна поєднувати зі шортами, брюками або спідницями. Багато модниць навчилися доповнювати їх правильними речами, які такий образ можуть зробити стильним. Якщо ви вирішили купити, наприклад, чорне мереживне жіноче боді, то слід підібрати відповідний ліфчик.

Добавить комментарий