Разное

Який матеріал чохлів для телефону найкращий?

По-перше, давайте з’ясуємо одну річ. На жаль, не існує «найкращого» матеріалу, якби він був, то всі б ним користувалися. У кожного свої переваги. І кожен вид матеріалу ріжеться по-різному.

Якщо вам добре відомі чохли оптом Україна, ви побачите, що більшість з них виготовлені принаймні з одного з перерахованих нижче матеріалів.

Пластикові чохли для телефонів

Якщо ви навмання візьмете один з купи чохлів для телефонів, швидше за все, він буде зроблений з пластику, а точніше, з полікарбонату. Чому це так? Полікарбонат — це довговічний, міцний матеріал, який використовується в багатьох різних ситуаціях. Він використовується для виготовлення захисних вікон, оскільки деякі марки є оптично прозорими. Крім того, він простий у виробництві, з ним легко працювати і формувати за допомогою процесів термоформування, що дозволяє економити час/енергію без необхідності надто турбуватися про виробництво. Ось чому ви можете отримати дешеві та досить точно виготовлені корпуси.

Шкіряні та синтетичні чохли для телефонів

Шкіряні та синтетичні чохли мають чудову текстуру в порівнянні з багатьма іншими чохлами. Як правило, шкіряний чохол має додатковий шар для зберігання важливих речей, таких як кредитні картки (поєднуючи функціональність чохла з основним гаманцем). Це може бути або натуральна шкіра, виготовлена зі шкури корів та інших тварин (яка буде дорожчою), або синтетична шкіра, виготовлена з різних видів пластику. Купуючи в інтернет-магазині мобільні аксесуари оптом, обов’язково зверніть увагу на шкіряні чохли!

Силіконові чохли для телефонів

Силікон — це м’який, гнучкий матеріал, виготовлений із суміші нафтопродуктів і кремнію, природного матеріалу, що міститься в піску і кварці. Деякі люди вважають його більш безпечною альтернативою пластику.

Чохли для телефонів з вуглецевого волокна

Вуглецеве волокно має високу жорсткість, високу міцність на розрив, малу вагу, високу хімічну стійкість, стійкість до високих температур і низьке теплове розширення. Зазвичай використовується в авіаційній та аерокосмічній промисловості, вітроенергетиці, а також в автомобільній промисловості з оптимізованими системами смол. Якщо ви шукаєте чохол, який має футуристичний вигляд і міцніший за сталь, але майже нічого не важить, вуглецеве волокно може бути хорошим вибором. Відвідайте сайт інтернет-магазину https://itsellopt.com.ua/uk щоб ознайомитися з найкращими чохлами з вуглецевого волокна.

Інші матеріали

Ви також можете знайти чохли з металу і дерева, хоча вони, як правило, не такі популярні, як інші, особливо дерев’яні.

Багато виробників дерев’яних чохлів для телефонів спеціалізуються на бамбуку, оскільки він вважається екологічно чистим матеріалом, і, крім того, для тих, хто хоче чохол з індивідуальним дизайном, витравленим на задній панелі, дерево є одним з кращих варіантів.

Добавить комментарий