Разное

Як створити неймовірний новорічний вінок

Як Різдво, так і Новий Рік — одні з найстаріших свят, самих незвичайних, яскравих, наскрізь просочених казкою і чудесами, виконанням бажань, а ще саме ці свята є одними з найулюбленіших у багатьох держав земної кулі. В цей казковий час прийнято запалювати в будинку свічки, збиратися за багатим святковим столом і приємно проводити час в колі близьких людей. Зазвичай при підготовці до головних зимових свят житло прикрашають тематичними виробами та декораціями, готують щедрі подарунки, смачні страви   

Різдвяний вінок — це досить поширена інтер’єрна прикраса, створена своїми руками або придбана в магазинах на честь новорічних і різдвяних свят. Дана прикраса завжди має кільцеподібну форму і виготовляється з різноманітних цікавих матеріалів.

Гілка хвої https://100idey.com.ua/floristika-ua/gilki-jalini-hvoji-shtuchni-ua  — це справжня пухнаста розкіш для творчості і рукоділля. Такі гілочки в первісному вигляді мають ефектний зовнішній вигляд, виглядають красиво, святково, ошатно і так зворушливо навіть без додаткового декорування. Натуральні штучні гілки ялини підкреслюють особливе диво зимової казки, створюють атмосферу свята і піднімають настрій, саме тому, в більшості випадків такі матеріали застосовуються саме в створенні новорічних і різдвяних виробів, в декоруванні святкового інтер’єру, в упаковці подарунків, в топіарному мистецтві і багатьох інших напрямках флористики.

В першу чергу красиві декоративні гілки ялинки, сосни та інших хвойних дерев застосовуються для виготовлення зачаровують новорічних виробів і виробів на різдвяну тематику. Це можуть бути всілякі елементи для декорування приміщення, наприклад, з хвойних гілочок своїми руками можна створити оригінальний декоративний вінок, якщо сплести з даного товару кільцеподібну основу. 

 Елементами для декорування вінка можуть виступити практично будь-які матеріали, але так як вінок з хвойних гілочок відноситься до поробки на новорічну тематику, то найкращим чином підійдуть шишки, а також, пінопластові кульки і невеликі сніжинки з пінопласту, які можна прикрасити декоративними фарбами, а можна для інкрустації пінопластових фігурок застосувати блискітки, стрази, бубонці https://100idey.com.ua/dekor-ua/dzvinochki-bubonci-ua. Також, в виробах такого роду дуже часто виступають різноманітні стрічки, але особливо добре підійдуть блискучі стрічки з парчі, розкішний оксамит, мішковина і спеціальні новорічні стрічки з тематичним малюнком.

Своїми руками з ялинових гілочок можна створювати і різдвяні топіарії і маленькі ялиночки. Зазвичай в даному випадку в якості стовбура виступає кореліус, нерідко потрібні заготовки з пінопласту, і звичайно ж, хороший клей. З ялинових гілочок виходять чудові композиції. Кілька таких гілочок можна поставити навіть в вазу, доповнивши тичинками для квітів. На гілочки можна бризнути невелику кількість аерозольного декоративного снігу або металізованої фарби, повісити соснові шишки https://100idey.com.ua/dekor-ua/shishki-ua або сніжинки.

Гілки ялинки не менш розкішно виглядають в упаковці новорічних товарів, особливо, якщо за ключовою матеріал взятий темний крафт-папір, а коробочка з подарунком перев’язана мотузкою. Поверх можна закріпити невелику пухнасту гілочку, гроно декоративної калини, бавовняне мереживо або намистини на нитці, мініатюрну фігурку з дерева для декупажу.

Добавить комментарий