Разное

Як обрати зимовий тактичний одяг ЗСУ

Зимовим тактичним одягом завжди цікавились чоловіки, які полюбляли активний відпочинок. Однак часи змінилися, і такий одяг, як Куртка осіння піксель чи Бушлат зимовий ЗСУ стали життєво необхідними для багатьох людей. Так чи інакше, при виборі тактичної екіпіровки та одягу слід бути дуже уважним, адже від цього може залежати не тільки комфорт, але й життя.

Отже, яка різниця між тактичною курткою та бушлатом? Давайте розбиратися.

Куртка піксель

З настанням осіннього часу краще всього вибирати саме такі куртки ЗСУ, оскільки вони були розроблені саме для використання у міжсезоння. Якщо потрібен захист від помірно низьких температур, тактичні куртки піксель – чудовий вибір. Ще одна перевага таких курток – хороша водостійкість завдяки плащовій тканині. Однак людина, яка вирішить придбати куртку піксель, буде захищена від вологи не тільки ззовні, але й зсередини. Комір-стійка та ущільнювачі на рукавах чудовим чином запобігають потраплянню дощу під куртку. Додаткове утеплення забезпечується завдяки флісу, що сприяє підвищенню комфорту. Куртка піксель дозволяє людині вільно рухатися, що неймовірно важливо в армії.

Бушлат

Якщо говорити простою мовою, то бушлат – це тепліший варіант куртки, про яку ми вже згадували. Використання такого матеріалу, як синтепон, дозволяє покращити теплоізоляційні властивості бушлату і при цьому не збільшити його вагу. Мінус бушлату в тому, що він не дуже водостійкий, але ніхто не заважає використовувати його разом з дощовиком чи іншим спорядженням.

Оскільки умови використання цих двох видів зимового тактичного одягу різні, вони не можуть замінити один одного. Тому, щоб забезпечити максимальний захист військового, рекомендується купити тактичну куртку і зимовий бушлат.

Добавить комментарий