Разное

Як купити карпатський чай і не пошкодувати?

 Карпатські чаї — це справжня магія у чашці: правдивий смак гірських рослин, яскраві справжні кольори, а також мікроелементи виплекані природою. Все це можливо, якщо ви вмієте обирати і купувати карпатські чаї. Сьогодні, команда мануфактури То Та Торба підготувала для вас кілька порад, які допоможуть вам віднайти улюблений гірський напій.


4 поради для правильного вибору карпатського чаю
  

 Щоб не пошкодувати про свій вибір та не принести додому набір «скошеної трави», ми рекомендуємо купувати карпатський чай за такими ознаками:
Чай складається із цільних рослинок, листочків та ягід. Його вміст не порошиться та не нагадує структурою залишки трав. Не соромтеся заглядати і розглядати вміст чаю просто на ринку чи в магазині.
Упакування чаю дозволяє розглянути його вміст або продавець відкрито демонструє купаж. Це ознака того, що ви не отримаєте набір казна-якої трави і не піддасте свій ранок неприємному випробуванню несмачним чаєм. 
На баночці чаю вказаний виробник або автор. Це надважливо, адже в разі неприємних оказій з продуктом, ви знатимете до кого звертатися. У Карпатах досі існує проблема: на місцевих ярмарках продаються чаї з дивними назвами, без роду-імені. Туристи нерідко зустрічаються з неякісним продуктом всередині, але претензії висловити нікому.
Виробник не приписує чаю магічні властивості: лікування нирок, серія чи відновлення зору. Це відвертий обман покупця, адже жоден карпатський чай не має доведеної ефективності, а його дозування вимагає пильного нагляду лікаря.


To Ta Torba рекомендує  — які різновиди карпатського чаю варто купити?


    Карпатські трав‘яні чаї
    Мікс гірських, випробуваних стихією трав та квітів — це просто диво, як у чашці, так і на вустах.  Купажі трав‘яних чаїв дуже ароматні, а проте смак — більш класичний і традиційний. До бази трав‘яних чаїв входять: іван-чай, лимонна трава, чебрець, календула і т.д. Родзинкою трав‘яного чаю може стати будь-що — у То Та Торба нас є навіть трав‘яний карпатський чай із гарбузом та спеціями! Або свіжий гірський чай з мальвою та лемонграсом. Заходьте в магазинчик, щоб купити карпатський чай


     Карпатські ягідні чаї
    Соковиті, яскраві, вони ваблять кожного покупця. Бо ягоди — це одна з найвагоміших причин зібрати речі і негайно поїхати в гори. А ягідні карпатські чаї — це спосіб зберегти літні вітаміни, законсервувати їх у баночках та насолоджуватись зимовими вечорами. Нашу команду вони надихають!


     Карпатські трав‘яно-ягідні чаї
    Більшість купажів То Та Торба належать до цієї категорії: чай із вересу у нас гармонійно поєднується із шипшиною та глодом, соняшник — з абрикосом та мальвою, а гарбуз з яблуком та календулою.

    У нас є кілька видів упакування чаїв та подарункових наборів. Кожен розрахований для різних потреб. Наприклад, для довгого і далекого транспортування найкраще брати чаї у дой-паках (чорні матові пакети) або подарункові набори карпатського чаю. Найпопулярніші позиції у нашій мануфактурі — чаї у прямих скляних банках. Виглядають естетично, а тару потім можна використовувати на кухні.

    Переглянути подарункові корпоративні набори із чаями можна на https://to-ta-torba.com/

Добавить комментарий