Разное

Вибираємо недорогий зварювальний інвертор — топ виробників та моделей

Інверторне зварювання впевнено замінило напівавтомати для виконання побутових та аматорських зварювальних робіт (гаражний ремонт, будівництво, зварювання садово-паркових конструкцій). Вартість інвертора не сильно відрізняється, але за комфортом та функціоналом він не поступається звичним напівавтоматам.

Зварювальні інвертори компактніші і легші, тому з ними зручніше працювати у важкодоступних та незручних місцях. Апарат легко перевозити з місця на місце, зберігати у будинку чи гаражі.

Замовити недорогий зварювальний інвертор можна за посиланням https://optoweek.com.ua/uk/zvaryuvalni-invertory. Вартість найдешевшого апарату від 1300 грн. Доставка по всій Україні. На весь товар надається офіційна гарантія від виробника. У магазині можна одразу придбати всі необхідні для роботи комплектуючі, аксесуари та витратні матеріали, отримати кваліфіковану консультацію та допомогу з підбором кращого інвертора за ціною та якістю.

ТОП найкращих виробників зварювальних інверторів

Українські магазини пропонують вітчизняне зварювальне обладнання, європейське, американське та китайське. Китайські бренди за останні десять років стали серйозним конкурентом популярних торгових марок. Обладнання випускається на сертифікованих заводах за міжнародними стандартами і коштує дешевше. Питання з ремонтом та гарантією вирішується швидко та легко. В Україні працюють численні сервісні центри, які надають гарантійне та післягарантійне обслуговування, ремонт та продаж запчастин.

  • Провідний український виробник обладнання та комплектуючих для електрозварювання – завод Патон. Широкий вибір інверторів, напівавтоматів, аргонодугових зварювальних апаратів та іншого обладнання. Завод надає мінімальну гарантію 3 роки на свої вироби, що підтверджує якість та надійність апаратів.
  • Популярний український виробник зварювального обладнання – Дніпро-М понад 10 років випускає професійні та побутові апарати, які реалізують у фірмових магазинах та через широку дилерську мережу. Продукція не відноситься до недорогої, і, на жаль, за відгуками споживачів часто виходить з ладу.
  • Едон, Кентавр та Іскра – продукція цих брендів виготовляється у Китаї. Це доступні інвертори та напівавтомати для споживачів, переважного побутового та професійного призначення.
636025fa16357.png

Найкращі побутові інвертори

Рейтинг побудований на відгуках покупців, які встигли протестувати агрегати практично, виконуючи різні зварювальні роботи.

Українські: SSVA mini Самурай, Кентавр СВ-300НМК, Патон ВДИ-200E ECO.

Китайські: Edon Pro MMA-300, Edon MMA-250, Grand MMA-360K.

Побутові інвертори до 3000 грн: Edon TB-300P, Світязь СА-285ДК PRO, Riber-profi RP-309DK. 

Перед тим як купувати обладнання, переконайтеся, що продавець може надати сертифікати та гарантійний талон на обслуговування.

Добавить комментарий