Разное

Топ найкращих холодних гаманців для криптовалюти 2023

Холодний криптовалютний гаманець — спосіб зберігання активів на окремому пристрої. Він постійно перебуває в офлайн режимі. Це значить, що злочинці не мають змогу викрасти кошти чи особисту інформацію користувача. Зазвичай, такий криптовалютний гаманець виглядає як флешка чи кредитна карта. 

Існує велика кількість різноманітних сховищ для віртуальних активів. Деякі з них працюю через usb чи WiFi. Також є варіанти з різним рівнем захисту та функціями.

П’ять кращих холодних гаманців для криптовалюти

Купувати крипто-гаманець краще в офіційних представників чи напряму у розробника. Це гарантує що сховище не було у використанні й буде надійно охороняти віртуальні активи.

У 2023 році популярність мають такі варіанти:

  • Ledger;
  • Trezor;
  • CoolWallet;
  • KeepKey;
  • SafePal S1.

Ledger на перший погляд нагадує флешку. Цей гаманець зберігає інформацію про всі криптовалютні ключі. Є чотири варіанти пристрою. Вони відрізняються обсягом пам’яті, та підтримкою різних операційних систем. Це дозволяє підібрати криптовалютний гаманець для будь-яких цілей.

Trezor також має декілька версій. Залежно від покоління гаманця змінюється тим активів, які можна зберігати. Також є відмінности особливостях системи безпеки.

CoolWallet — апаратний крипто гаманець у вигляді кредитної карти. Варіанти останніх поколінь мають збільшений акумулятор на велике сховище. Для керування сховищем треба встановити застосунок на смартфон. CoolWallet сумісні з багатьма віртуальними активами.

KeepKey — один із самих простих варіантів. Гаманець надійно захищає активи, та дозволяє проводити всі фінансові транзакції. Це доволі популярний варіант, через те, що сховище має доступну ціну та просте у використанні.

SafePal S1 не має порту usb чи підключення через WiFi. Зв’язати гаманець з пристроєм можна за допомогою вбудованої камери, яка зчитує код. Його вважають одним із самих безпечних варіантів.

Переваги холодних гаманців для криптовалюти 

Слід розуміти що крипто гаманець це найбезпечніший варіант для зберігання токенів. Апаратні варіанти не бояться кібератак та зломів. Є моделі, яким не страшні фізичні пошкодження та подряпини. Це ідеальний варіант для інвесторів, які шукають безпечний варант для активів.

При виборі холодного гаманця для криптовалюти треба звернути увагу на його сумісність з різними токенами та пристроями. Також треба враховувати простоту використання та особливості відновлення пароля для доступу.

Добавить комментарий