Разное

Сучасні камінні топки Kratki та їхня ефективність

Польська компанія Kratki, створена в 1998 році, починала свою діяльність з виробництва камінних ґрат. Сьогодні це добре відомий виробник, який представляє великий асортимент продукції: сталеві та чавунні камінні топки Kratki, окремі дров’яні печі, газові печі та каміни, біокаміни, вуличні газові обігрівачі, камінні аксесуари та фурнітура. Особливою популярністю користуються дров’яні печі-каміни та камінні топки Kratki.

Печі-каміни Kratki для опалення будинку

Опалювальні камінні печі Kratki виробляють із високоякісних сталі та чавуну. Конструкція печей дає змогу під’єднувати димар згори або ззаду, тому їх можна встановлювати у будь-якому місці кімнати. Дверцята печей Kratki обладнано великим панорамним склом, яке відкриває чудовий вид на живий вогонь.

Кожна піч Kratki має такі конструктивні особливості:

  1. Вкладиші зі спеціальної захисної кераміки Acumotte (матеріалу з термостійкістю до +800 °С) акумулюють тепло та дають змогу максимально ефективно споживати паливо.
  2. Особлива система подачі повітря забезпечує швидке розпалювання палива.
  3. Дефлектор продовжує час проходження димових газів, за рахунок чого ККД печей значно збільшується.
  4. Колосникові ґрати дають змогу легко видаляти попіл та інші продукти горіння.

Чавунні камінні печі Kratki мають оригінальний дизайн. Властивості матеріалу дають змогу створювати витончені візерунки на корпусі печей, а також виготовляти моделі з похилими плавними формами.

Камінні топки Kratki

Топки Kratki — це високоміцні та надійні пристрої, виготовлені зі сталі або чавуну. Зовнішнє виконання моделей вирізняється вивіреними геометричними лініями, всі деталі корпусу мають практичне призначення. Кожна топка Kratki оснащена великим прозорим панорамним склом Schott Robax, герметизованим жаростійким шнуром. Скло камінних топок Kratki завжди залишається прозорим завдяки особливій системі «чисте скло». Ручка дверцят не нагрівається, що виключає опіки в разі дотику. Всі топки Kratki від компанії Дім Тепла оснащено дефлектором збільшених розмірів, що дає змогу максимально ефективно спалювати дрова. Середній час роботи топок на одній закладці палива становить 4-6 годин. Камінні топки Kratki здатні обігрівати від 100 до 300 м2 (залежно від моделі).

Компанія «Дім Тепла» пропонує великий вибір практичних топок Kratki, які допоможуть ефективно обігріти ваш будинок.

Добавить комментарий