Розкрито секрет WOODsystems: як створити якісні та сучасні меблі
Разное

Розкрито секрет WOODsystems: як створити якісні та сучасні меблі

WOODsystems — це українська компанія, що займається виробництвом меблів преміум якості. Компанія має багаторічний досвід у галузі меблевого виробництва та є однією з провідних компаній на ринку.

Однією з головних переваг WOODsystems є наявність трьох бібліотек взірців, які дозволяють клієнтам обирати з найрізноманітніших матеріалів, не обмежуючись класичними кольорами та поєднаннями. 

Перша бібліотека — це бібліотека профільних зразків, яка містить в собі різні матеріали для виготовлення меблів, такі як ДСП, МДФ, фанера, натуральні породи дерева та інші. Ці матеріали є основними в галузі виготовлення меблів і використовуються практично всіма компаніями. Вони є класичними й доведені часом матеріалами, що забезпечують високу якість та надійність меблів.

6401bdf099566.jpg

Друга бібліотека — це бібліотека непрофільних зразків, яка містить в собі широкий вибір нестандартних матеріалів, та поєднань таких як комбіновані фасади, шкіра, латунь, камінь, рідкі метали, гобелен, гальваніка, анодіровка, скляні вироби та багато іншого. Ця бібліотека дозволяє дизайнерам WOODsystems створювати унікальні та незвичайні дизайни меблів.

6401bd786f8db.jpeg
6401bd8752c7e.jpeg

Третя бібліотека — це кібербібліотека, вона містить інноваційні рішення для кухні, які можуть бути використані в процесі виробництва меблів. Серед них — датчики ГМО, датчики кофеїну, фітолампи, безпровідні зарядки, розетки, сортерна зона, кварцові лампи та багато іншого. Це дозволяє клієнтам компанії WOODsystems отримати не просто кухню, а справжнісінький гаджет який буде не тільки функціональним та зручним, але і відповідати сучасним вимогам технологій. Завдяки використанню цих інноваційних рішень, клієнти можуть насолоджуватися більш комфортним та ефективним користуванням кухнею.

6401bd6516bcf.jpg

Мета компанії WOODsystems полягає не просто у створенні звичайної кухні, а в створенні місця, яке буде не тільки практичним і зручним для готування, але й максимально естетичним з усіх сторін. WOODsystems бібліотеки   дозволяють клієнтам вибирати з різноманітних матеріалів, створювати унікальні поєднання, втілювати всі бажання та мрії, які зможуть задовольнити  потреби з точки зору естетики та технічної відповідності. 

Команда WOODsystems прагне створювати унікальні кухні, які будуть не тільки служити своїй основній функції, але і давати задоволення з їхнього вигляду, якості та функціоналу. Більше статей про компанію читай за посиланням. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *