Разное

Популярність орендованих авто від німецьких брендів

У багатьох автомобілістів є свої уподобання стосовно вибору іномарки, зазвичай серед фаворитів відзначають німецьких та японських виробників авто. Журналісти вирішили поцікавитись у представників автопрокатної компанії у Києві rentdrive.ua чи підтверджують вони цей факт. Менеджери відповіли, що це справді так і переважна більшість постійних клієнтів замовляють автівки створені німецькою автомобілебудівною промисловістю.

6320489a49a6c.jpeg

Виготовлені у Німеччині авто – гарантія якості та надійності

Не зважаючи на високу конкуренцію з атопромами з інших європейських, азійських та північноамериканських країн німецькі автомобільні бренди займають провідні позиції на ринку. Автомобілістів приваблює як елегантний дизайн автівок, так і надійність усіх деталей та механізмів. У автопарку компанії РентДрайв є понад 100 автівок, серед яких є моделі таких відомих німецьких брендів:

  • БМВ і Мерседес-Бенц;
  • Фольксваген, Ауді;
  • Опель та Порше.

Автопарк сервісу прокату авто постійно оновлюється, адже з конвеєрів заводів в Германії щорічно сходить понад 10 мільйонів автівок.

Сервіс пропонує оренду машин різних класів та цінових категорій, задовольняючи запити на автомобілі економ, середнього та бізнес класу. Серед сегменту VIP авто переважну більшість складають автомобілі німецьких брендів. В асортименті є як недорогі економні та потужні автівки з хорошою комплектацією, наприклад «Volkswagen Polo» чи «Volkswagen Jetta», «Audi A4», «Mercedes CLA 250», так і статечні та поважні «BMW X5», «Mercedes G63». Мають попит місткі та надійні німецькі мінівени «Mercedes Viano». В ТОП продажів входить позашляховик «Volkswagen Tiguan».

З історії становленні автопрому Німеччини

Ще в далекому 1885 році у місті Mannheim (Мангейм) вперше з’явився моторний візок для Mercedes-Benz. Автівка від К. Бенца на бензиновому двигуні була не надто досконала і розвивала швидкість лише до 16 км/год. Одночасно над створенням нової автівки працювали конструктори Р. Даймлер та У. Майбах. Завдячуючи їх старанням світ побачив машину з двигуном у передній частині та парою посадкових місць. Це і було перше авто під назвою «Mercedes». Через фінансову кризу у 1926 році підприємства «Benz & Cie» (власник К.Бенц) та «DMG» (Г. Даймлер) об’єдналися. Об’єднаний бренд мав назву «Daimler-Benz AG», згодом ставши «Mercedes-Benz». І по сьогоднішній день підприємство успішно працює та розвивається. Щороку з конвеєра цієї фірми сходять відомі та популярні моделі машини у 16 класах.

https://youtube.com/watch?v=OE9OFk4odfg

У 1863 році в місті Рюссельсхайм братами Опель було започатковано однойменну торгову марку «Opel». Спочатку фірма спеціалізувалася на виробництві велосипедів. І тільки у 1899 році фірма «Adam Opel AG» започаткувала власний випуск машин.

Бренд «Porsche» в 1931 р. заснував всесвітньо знаний механік Ф. Порше. З невеличкого дизайн-бюро в Штутгарті ця компанія перетворилась у відому торгову марку «Porsche», яка випускає елітні автівки та впізнавані позашляховики: «Cayenne», «Cayman», «Panamera» та «Macan».

Засновником компанії «Audi» став інженер-механік Август Хорх. У результаті возз’єднання декількох фірм, а саме Audi, DKW, Horch і Wanderer у 1932 році зявився бренд «Auto Union UG». Відомі нині 4 кільця стали емблемою бренду. Згодом, у 1966 році «Auto Union UG» стала складовою бренду «Volkswagen», пропонуючи багато різноманітних моделей.

Не менш відоме на світовому автомобільному ринку підприємство «BMW». Його засновник Франц Поппа, який у 1916 році в Мюнхені відкрив фірму з виготовлення авіамоторів, згодом розпочавши виробництво автомобільних двигунів. На початку 1929 року вперше німецька фірма з Баварії почала випускати брендові автівки «BMW».

У німецькому Вольфсбурзі у 1937 році Ф. Порше започаткував найбільшу автомобілебудівну компанію «Volkswagen». Організувавши випуск доступних автівок. Маючи гарний прибуток, бренд «Volkswagen» купив такі компанії, як «Шкода», «Ламборджини», «Роллс-ройс» та інші фірми. Нині модельний ряд випускає під своїм брендом такі популярні автівки, як «Volkswagen Golf», модель «Polo», «Passat» і багато інших відомих авто.

Особливості та переваги оренди від РентДрайв

Сервіс автопрокату пропонує автомобілі не лише німецьких марок. Кожен охочий зможе підібрати собі зручну та надійну автівку з невеликим пробігом та у відмінному технічному стані. Перед здачею в експлуатацію іномарки проходять обов’язків технічний огляд. Водії отримують ключі від обраної моделі після того, як підпишуть договір оренди авто. Компанія пропонує щодобову та довгострокову оренду, пропонуючи авто із різних цінових сегментів.

Для оформлення договору оренди авто, клієнт повинен пред’явити менеджеру свій паспорт, ідентифікаційний код та водійське посвідчення міжнародного зразка. До орендаря є певні обмеження, вік претендента складає 23 роки та досвід бездоганного керування має бути не менш ніж 2 роки.

632048e233867.jpeg

На свій розсуд клієнт обирає авто, оформляючи договір оренди мінімум на 2 доби чи на довший термін. Ціна прокату залежить від класу автівки та обраного тарифу. Попередньо вноситься фіксована сума депозиту, а пробіг іномарки рахується сумарно за весь період оренди. Встановлено максимальний пробіг на добу, тому за перепробіг оплачується додатково. Слід урахувати, що паливо не входить у вартість прокату, тому його різницю відшкодовують по закінченню терміну користування орендованим автомобілем. Сервіс працює 24/7, без вихідних і святкових днів, пропонуючи швидке оформлення документів та оперативну подачу машини у зручне для клієнта місце.

В наш час відсутність власного авто не привід відмовляти собі у запланованих подорожах у справах чи відпочинку з друзями чи родиною. Сервіс автопрокату RentDrive у Києві пропонує найкращі моделі нових авто від німецьких та інших виробників за найкращою ціною.

Добавить комментарий