Разное

Піцерія il Molino задонатила 150000 гривень на дрони

Сьогодні в нашій країні складна ситуація, тому всі мають об’єднатися та зробити свій внесок у перемогу. Мережа італійських ресторанів il Molino пропонує не лише замовити піцу, а й завжди допомагає військовим та збирає гроші. Для цього клієнтам пропонують комбо-набори, від вартості яких певна сума відраховується на закупівлю дронів. Це чудова ініціатива, яку потрібно підтримувати та заохочувати усіх передавати гроші на потреби українських військових. 

Добру справу зроблено! 

Нещодавно піцерія il Molino разом зі своїми клієнтами зібрала 150000 гривень на дрони. Безпілотні літальні апарати вкрай потрібні військовим, оскільки за їх допомогою здійснюється розвідка та коригується артилерійський вогонь. Дрони – «очі» військових, без яких наразі ніяк не обійтися. Це збережені життя наших захисників та вдало виконані завдання. Військовослужбовці максимально ефективно використовують безпілотні літальні апарати та наближають нашу спільну перемогу. Саме тому потрібно постійно донатити та пам’ятати про те, що лише разом ми — сила.    

Піцерія il Molino зібрала на дрони всю необхідну суму та передала у благодійний фонд Сергія Притули. Компанія дякує кожному, хто доєднався до акції та зробив свій внесок у надважливу справу.   

Замовляйте піцу в il Molino!

Піцу люблять всі, тому у закладах il Molino завжди багато клієнтів. Гості куштують страви у ресторані або ж замовляють додому. У другому випадку діє доставка піци. Це затребувана послуга, оскільки у багатьох людей не вистачає часу на приготування смачних страв. Замовлення піци додому вигідне, оскільки не потрібно йти в магазин, купувати продукти та витрачати час на приготування страви. Є кращий варіант: оформити доставку та невдовзі мати можливість насолодитися вишуканими смаками. 

Піца Вишневе це популярна страва, яку часто замовляють на свята та без будь-якого приводу. Це чудове рішення, якщо неочікувано прийшли гості та потрібно їх чимось пригостити чи хочеться чогось смачненького. Якщо запланована зустріч з коханою людиною, теж часто замовляють піцу з доставкою, влаштовують романтичний вечір та гарно проводять вільний час.  

Не зупиняймося, донатимо та наближаємо перемогу! У захисників завжди багато потреб, які потрібно задовільняти. Кожен українець має долучатись до доброї справи та робити внесок у боротьбу з ворогом! В піцерії il Molino для цього збирають кошти для військових та передають у благодійний фонд. 

Добавить комментарий