Разное

Онлайн-курс IT Sales Manager з нуля в Києві від A-Level

Бажаєте стати частиною великої IT-команди без навичок програмування? А може ви є розробником та шукаєте нові можливості для особистого розвитку?

Курси менеджера з продажу (IT Sales Management) в Києві — це ваша можливість досягти власної мети та просунутися кар’єрними сходами.

IT-сфера охоплює не тільки створення веб-продуктів, їх тестування та модернізацію. Вона також передбачає позиціювання, презентацію та продаж готових програм, сайтів чи додатків.

Дуже важливо вміти знаходити клієнтів, спонсорів, спілкуватися з замовниками та комплексно підходити до будь-якого проєкту.

Саме цим навичкам та знанням присвячена програма курсу IT Sales Manager з нуля в Києві!

Кому підійдуть IT Sales курси в Києві?

Отримавши навички менеджера з продажу в A-Level ви зможете:

  1. Отримати посаду IT Sales в компанії та стати частиною ком’юніті розробників.
  • Ви будете працювати з цікавими проєктами, зможете користуватися перевагами корпоративної культури розробників, знайдете нових знайомих та станете важливою ланкою команди.
  • Вашим головним завданням буде — пошук нових замовників та проєктів для роботи команди, спілкування з клієнтами на різних етапах роботи, позиціювання та презентація готової роботи.
  • Онлайн-курс IT Sales Manager з нуля — це чудовий плацдарм для подальшого розвитку, навіть якщо раніше ви ніколи не мали досвіду роботи за цим напрямом.
  1. Успішно розвиватися у сфері розробки, працюючи в IT-компанії чи на фрілансі. Розуміючи основи менеджменту, вам буде легше знаходити спільну мову з замовниками та просунутися кар’єрними сходами!

Як проходить навчання на IT Sales курсах в Києві від A-Level?

Навчання відбувається в форматі онлайн, тому ви можете приєднатися, знаходячись у будь-якому куточку світу. Курси менеджера з продажу (IT Sales Management) — це безліч практики, спілкування з викладачами та студентами, домашні завдання з отриманням фідбеку, досвід ще до початку роботи.

Фахівці A-Level розробили власну онлайн-платформу, яка дозволяє вивчати курси програмування у Києві дистанційно! Ви будете вивчати теорію та практикуватися під час інтерактивних лекцій, закріплювати свої знання під час виконання домашніх завдань, спілкуватися з викладачами та іншими студентами у месенджерах, користуватися величезною базою навчальних матеріалів тощо!

Якщо у вас виникли питання стосовно курсів IT для початківців від A-Level – залишайте заявку на сайті. Наші менеджери зв’яжуться з вами, щоб надати детальну інформацію.

Добавить комментарий