Разное

Оформлення технічного паспорту на квартиру у БТІ в Україні техпаспорт на квартиру

Приватне БТІ пропонує зробити техпаспорт на квартиру за мінімальний термін, а також на всі об’єкти нерухомості. Вартість техпаспорту на квартиру та інші об’єкти мінімальні.

Для чого потрібен новий техпаспорт на квартиру?

Тепер отримання техпаспорту на квартиру в Україні стало простіше та швидше. Оформлення документів технічної інвентаризації нерухомого майна (БТІ техпаспорт) дозволено для приватних компаній. Це дозволяє значно скоротити час на обробку пакету документів, не стояти у чергах, зробити процедуру видачі техпаспорту БТІ прозорішою та швидшою. Мабуть, найболючішим для клієнтів є питання, техпаспорт на квартиру ціна, тобто вартість послуг БТІ. Перевагою приватних БТІ стало зниження вартості процедури переоформлення технічного паспорту БТІ. Крім того, отримати техпаспорт БТІ можна навіть у тому випадку, якщо нерухомість знаходиться в області.

Замовити техпаспорт на квартиру та інші об’єкти нерухомості необхідно у таких випадках:

Первинна реєстрація права власності на нову нерухомість;

Внесення перепланування та реконструкції до технічної документації;

При реєстрації права власності на нерухоме майно;

При необхідності поділу нерухомості;

При оформленні спадщини.

Технічний план квартири БТІ – це документ, який складається на основі матеріалів технічної інвентаризації об’єкта нерухомості. Містить основні відомості про нього: (місцезнаходження (адреса), склад, технічні характеристики, план та опис об’єкта, найменування власника/замовника, відомості про право власності на об’єкт нерухомості, відомості про суб’єкт господарювання, який виготовив технічний паспорт та ін.).

Техпаспорт квартири – дуже важливий документ. Без нього неможливо здійснювати будь-які юридичні дії щодо майна.

Як замовити технічний паспорт БТІ

Право оформити технічний паспорт БТІ на об’єкт має власник нерухомості, а також довірена особа на підставі правильно оформленої довіреності. Звернення до професіоналів допоможе уникнути неприємних ситуацій, коли техпаспорт БТІ оформлений неправильно. Зробити техпаспорт БТІ на квартиру можна в компанії Лексстатус. Документ буде оформлений замовнику в короткий термін та оформлений з урахуванням необхідних нюансів. Після отримання заявки від замовника, наш спеціаліст буде направлений до замовника. Він проведе інвентаризацію об’єкта із подальшим оформленням документів.

Вартість послуг технічної інвентаризації в різних містах може відрізнятись. Щоб дізнатися скільки коштує техпаспорт на вашу квартиру, зв’яжіться з нами.

Добавить комментарий