Разное

Матраци в асортименті інтернет-магазину RoomDepot — це висока якість та комфорт

Матрацом ми називаємо предмет меблів, який необхідний людині для сну та відпочинку. В Україні матраци в магазинах представлені у широкій різноманітності розмірів та форм, з різним ступенем жорсткості та пружинними блоками різних типів. Покупець сьогодні може легко вибрати матрац, який повністю відповідатиме його потребам та уподобанням.

Сучасний матрац зазвичай складається з кількох шарів матеріалів, таких як піна, латекс, гель, волокна, пружини або їх комбінацій. Всі шари упаковані у зовнішню оболонку з текстилю — незнімну або знімну, яка легко знімається для прання. Матраци можуть мати різний рівень жорсткості, рівень підтримки та висоту, а також оснащуватися додатковими технологічними інноваціями, такими як:

  • система охолодження;
  • система регулювання жорсткості матраца;
  • електронні функції для налаштування положення спального місця.

М’які, зручні та комфортні матраци в RoomDepot — неодмінний атрибут спалень обивателів. Матраци, куплені в нашому магазині, також використовуються в готелях, лікарнях та інших місцях, де є потреба у наданні людині можливості якісно відпочити або з комфортом поспати.

Матрац жорсткий, м’який, середньої м’якості — що це означає?

Різна жорсткість матраців забезпечує різні рівні підтримки та комфорту для людей з різними уподобаннями та потребами під час сну.

Жорсткий матрац

Такий виріб характеризується твердішою поверхнею, яка не просідає глибоко під вагою тіла людини. Такого типу матрац рекомендується людям, які страждають на болі в спині або шиї, він забезпечує ефективну підтримку для хребта і знижує больові синдроми, запобігаючи провисанню тіла.

М’який матрац

Фахівці рекомендують вибрати матрац з м’якою поверхнею людям, яким не потрібна жорстка підтримка хребта, спини або шиї, а також тим, що віддає перевагу сну та відпочинку на м’якій поверхні.

Матрац середньої м’якості

За рівнем жорсткості поверхню таких матраців може задовольнити як любителів м’якої, так і любителів жорсткої поверхні спального місця. Такі матраци забезпечують збалансовану підтримку тіла людини і підходять більшості людей.

Вибір матраца за ступенем жорсткості або за навантаженням на спальне місце — справа особистих переваг чи фізіологічної необхідності кожного з нас.

Що означають показники навантаження на спальне місце?

Показники навантаження на спальне місце — це конкретні параметри, що визначають максимальну вагу, яка може витримати матрац/ліжко без втрати своїх властивостей. Показник навантаження на спальне місце включає:

  • максимальна вага людини, яка може витримати матрац/ліжко;
  • загальна вага, яку в сукупності можуть витримати матрац та ліжко, включаючи вагу людини та масу будь-яких предметів на ліжку.

Зважаючи на ці параметри при виборі матраца, можна забезпечити оптимальну підтримку тіла під час сну та продовжити термін служби спального місця.

Матрац Grace TIMEs Mattress 70х190 см

Де в Україні можна купити хороший матрац для відпочинку та сну?

Інтернет-магазин RoomDepot пропонує якісно виготовлені матраци, які забезпечать вам комфортний денний відпочинок та спокійний нічний сон.

У нас можна придбати матраци з ефектом «Зима-Літо», виготовлені з матеріалів різної теплопровідності. Такі матраци здатні регулювати температуру під час сну, забезпечуючи людині високий рівень комфорту будь-якої пори року.

Ми пропонуємо моделі матраців від різних виробників з різними характеристиками:

  • ступенем жорсткості (жорсткий, м’який, середньої жорсткості);
  • показником навантаження на спальне місце;
  • з наявністю пружинного блоку Bonnel або Pocket Spring, а також безпружинні моделі;
  • різних розмірів — від 60х120 см до 200х200 см;
  • за висотою — від 4 до 30 см.

При виборі матраца в нашому магазині вас здивує не тільки висока якість виготовлення, але і прийнятна ціна. Купити в Києві матрац для сну та відпочинку зі швидкою доставкою в будь-яке місто України ви можете на сайті компанії RoomDepot.

Добавить комментарий