Разное

Чи варто жінкам купувати собі вібратори?

Ще у 2008 році Університет Індіани провів дослідження, згідно з якими 54% жінок хоча б раз у житті використовували вібратор. З кожним роком все більше жінок відкидають стереотипи та сором, щоб відвідати секс шоп, магазин інтимних товарів. Секс-іграшки допомагають не лише задовольнити сексуальні потреби. Купити мінівібратор, анальні іграшки, еротичні костюми або інші інтим-товари – додати у свій сексуальний досвід нових відчуттів та покращити взаємини з партнером. Чому потрібні вібратори для жінок та як вибрати свій у нашій статті.

Вібратори для жінки: переваги та користь

Почнемо з того, що застосування секс-іграшок це не лише для задоволення сексуальних потреб, а й про користь для організму. Вібратори здатні:

  • підвищити лібідо (регулярне використання секс-іграшок збільшує бажання та посилює збудження);
  • покращити якість оргазмів, завдяки вібраціям вони стають інтенсивнішими та тривалішими;
  • допомогти розслабитися та зняти напругу після важкого дня;
  • зміцнити м’язи тазового дна;
  • знизити ризик інконтиненції та покращити контроль над органами сечовидільної системи;
  • покращити циркуляцію крові та знизити ризик розвитку захворювань;
  • отримати оргазм навіть якщо раніше у дівчини виникали з цим труднощі.

Крім цього, використання вібратора підвищує самооцінку та впевненість у собі та своєму сексуальному житті.

Перший вібратор у житті жінки

Навіть у найбільшому секс-шопі не будуть представлені всі види вібраторів, тому що їх дуже багато. Саме тому перед тим, як купити вібратор для жінки, необхідно визначитися з тим, яку секс-іграшку ви хочете. Якщо дівчина вже експериментувала з інтимними товарами, має конкретні побажання до вібратора, але що робити новачкові? Орієнтуватися на ключові характеристики:

  1. Розмір. Не завжди великий розмір це добре, особливо якщо ви вперше купуєте вібратори для жінок. Ви можете зіткнутися зі страхом болю чи внутрішнього дискомфорту. Малята за типом кулі теж не найкраще рішення для старту, бо можете просто нічого не відчути. Краще дивитися секс-гаджет середнього розміру – 13 см.
  2. Форма. Багато дівчат стверджують, що перший вібратор вибрали по наїті, кохання з першого погляду. Якщо ви шукаєте вібратор для точки G, вам потрібна вигнута форма.
  3. Вигляд стимуляції. Кліторальний чи анальний стимулятор має сенс вибирати, якщо ви отримуєте задоволення найбільше від такого виду сексу. Втім, вібратор для внутрішньої стимуляції впорається і із зовнішньою.
  4. Матеріал. Не варто економити на першій секс-іграшці, щоб потім не шкодувати. Медичний силікон, кібершкіра, твердий пластик, скло – найпопулярніші матеріали для секс-іграшок не просто так.
  5. Спосіб управління та харчування. Почніть зі звичайних кнопок, але якщо хочете пограти з партнером спробуйте дистанційне керування.

Ми радимо вибирати прості та класичні вібратори для жінок на перше знайомство. У міру вашого вивчення промисловості інтимних продуктів, можете збільшувати складність функціонала і високотехнологічних пристроїв.

Добавить комментарий