Разное

Брендовані футболки – найкращий варіант маркетингу

Зараз речі з логотипами торгових марок ні для кого не новина. Сучасні технології дають можливість розташувати свій логотип на будь-якій річчі: канцелярія, посуд, одяг, транспорті засоби і навіть будівельні матеріали. Варіантів поширення реклами безліч, то чому ж саме футболки на замовлення користуються таким попитом у маркетологів? Все дуже просто:

  1. Футболки користуються величезним попитом серед людей і їх носять усі. Принаймні у кожного в шафі точно лежить хоча б декілька різних майок.
  2. Футболка – це ходячий рекламний банер. Ми одягаємо їх йдучи у найрізноманітніші місця, та подорожі. Як відомо лого, розміщене на формі футбольного гравця приносить компаніям величезні прибутки.
  3. Мода швидкоплинна, але і в ній є предмети одягу, котрі будуть актуальні вічно. Так от футболка одна з них. Продумуючи свою рекламну стратегію, варто звертати увагу на модні тенденції, при виборі моделі майки, або ж обирати класику, як от футболки моделі поло. Керуючись цим правилом ваша реклама зазнає колосального успіху, адже всі звертають увагу на стильні та якісні речі.
Gd6h9LhagTE05rCL5vcd70Ayui3jJj5VU9xdgU05Nl3zbvPHdGKaik_2F1BqSKbjH5br3pwqov_jY4VtkbPbEhuW748DuScL-CfJRewfo4EQXDt8Yh5sbEpCw5kX6QIwJWQVtyUnKgR-WEAcMH3YCts

Отож брендована футболка від deksgroup.com стане ідеальним способом реклами. Це швидкий, а головне мало затратний спосіб привабити нових клієнтів, адже якісна і незвична футболка стане прекрасним сувеніром, і бажаною річчю в гардеробі.

Корпоративний стиль, за чи проти?

Футболка з брендованим знаком доволі універсальна річ, і підходить для:

  • сувенірної продукції, для зацікавлення клієнтів
  • подарунок для особливо дорогих користувачів вашої послуги чи товару, як знак відданості і щирої любові
  • корпоративна уніформа для працівників

На третьому ми й затримаємося. Корпоративний стиль завжди є показником серйозності компанії. Він створює імідж і показує клієнтам статус закладу. Особливо це стосується готельно-ресторанного бізнесу та сфери обслуговування.

Також футболка з лого допомагає мотивувати працівників, вказуючи на їхню значущість у компанії. Так, наприклад, працюючи у великій відомій фірмі, такий предмет гардеробу може допомагати працівникам усвідомлювати, що вони всі є важливими деталями одного, злагодженого організму.

Ну і останнє. Уніформа спонукає до дисципліни у будь-якому колективі. Саме тому, прагнучи спонукати працівників до роботи, слід обирати універсальні та зручні фасони, наприклад поло. Не слід забувати не лише про комфорт, а й про зовнішній вигляд працівників, тому вибраний вами корпоративний одяг має бути привабливим і носитись із задоволенням.

Добавить комментарий